Seks shqipetar

Albanien er medlem af FN, NATO, OSCE, Europarådet, Organisation of Islamic Cooperation og Verdenshandelsorganisationen.

Seks shqipetar-24Seks shqipetar-3Seks shqipetar-6Seks shqipetar-15

Disa nga balerinat e tij marrin pjesë nëpër organizime të ndryshme qofshin ato edhe private, ndërsa në këto mbrëmje ato shfaqen tërësisht nudo për kënaqësinë e publikut mashkullor.NESE NUK E KENI KETE PROGRAM, SHKARKONI KETU ai film ndoshta eshte palidhje por eshte filmi i pare pornografik qe ka dale ne shqip.origjina e tij eshte viti 19 dhe qe nga ajo kohe e deri me sto ka afro 15 vjet andaj mos gjykoni kot se filmi eshte i mire Pershendetje gjithve ku do qe jeni:/spo ju vjen turp bre me bo ksi gjana te tilla aspo ju vjen gjynah me ja bo ksi sende te ne vajzes se mitur ,por te ishte motra juj si dot te kishit vepru ne keto momente ju kisha lutur qe ti terhekni keto foto duheni te keni respekt nga vajzat shqiptare ok ja kaloni sa me mir FILMI I PARE EROTIKO-PORNOGRAFIK SHQIPTAR - RAGIPI.Per t'ju dhene mundesine te shkarkoni kenge Shqiptare falas, kemi hapur kendin e muzikes shqiptare.Albanien gennemgik store og udbredte sociale og politiske transformationer i den kommunistiske æra, mens landet i stigende grad blev isoleret fra størstedelen af omverdenen.I 1991 gik den socialistiske republik i opløsning, og den moderne stat, Republikken Albanien, blev etableret. Landets hovedstad, Tirana, er dets finansielle og industrielle centrum med en befolkning på næsten 800.000 ud af omkring 2,9 millioner albanere.Erioni, regjisori i filmit, na bën me dije se ai së bashku me grupin e tij së shpejti pritet të shfaqen edhe me një tjetër projekt pune.

519

Leave a Reply